No Comments

Home staging: miért és hogyan csináljuk?

Home staging hogyan csinaljuk

A ‘home staging’ azt a folyamatot jelenti, amikor egy ingatlant felkészítünk az eladásra, vagy kiadásra. Ilyenkor a folyamat része az ingatlan berendezése, otthonossá tétele, hogy a lehető legjobb formába lássák a jövőbeli lakói. Elsőre ez túlzásnak, egy túl extra, felesleges lépésnek tűnik. Most bebizonyítjuk, hogy miért nem az és abban is segítünk, hogy érdemes jól csinálni!


Tovább

No Comments

Zöld belváros, az V. kerület legszebb parkjai

Az V. kerület legszebb parkjai

Ha városi parkokra gondolunk, nem Budapest fog legelőször eszünkbe jutni. A magyar főváros gyakran megkapja azt a kritikát, hogy kevés a zöld terület. Bár való igaz, hogy sok a lebetonozott köztér, azért lehet találni olyan parkot Budapesten, ami mindenki igényeit kielégíti. Ebből szedtünk össze néhányat Nektek, hogy ne kelljen sokáig gondolkodni a tavaszi hétvégi programon!


Tovább

No Comments

Így kerülj karácsonyi hangulatba Budapesten

Így kerülj karácsonyi hangulatba Budapesten

Beköszöntött a december, elindult az adventi készülődés is. Budapest belvárosa is ünnepi díszbe öltözik, megnyitnak a karácsonyi vásárok és mézeskalács illat lengi körbe a kivilágított utcákat. Összeszedtünk pár ötletet, hogy milyen programokat érdemes szervezni a hideg téli hétvégékre, hogy karácsonyi hangulatba kerüljünk!

Tovább

No Comments

6 tanács ha az V. kerületbe költözöl

Beköltözés az V. kerületbe

Költözéskor sok teher nyomja vállad, a megfelelő költöztető kiválasztása, az esetlegesen elvégzendő munkák az új lakásban, mint a festés, valamint a bürokratikus okmányok intézése. Ezek gyakran annyira elsodornak, hogy a költözés öröme, valamint az új környék felfedezése veszik el, ami pedig az életeseményt igazi élménnyé tenné. Ezért összeszedtünk pár ötletet és tanácsot az V. kerületről, hogy igazán megélhesd a környezetváltozást!


Tovább