Üdvözlünk a VI. Kerületben

Budapest VI. kerületét leginkább Terézvárosként emlegetjük. Terézváros sokszínű, a 19. századi városfejlesztés fellegvára. Itt találkozik a luxus a művészettel, a turisztikai látványosságok a magyar kultúra legendás helyszíneivel.

Terézváros esetében két városrészt különböztetünk meg, Külső-Terézvárost, valamint Belső-Terézvárost, emellett a Diplomatanegyed is itt található. Jellegükben ezek a városrészek jelentősen eltérőek. Mivel a VI. kerület a város második legkisebb kerülete, belátható és könnyű a közlekedés.

Terézváros mind életviteli, mind kulturális, mind gasztronómiai szempontból nagyon sokszínű élményt nyújt. Mindenki könnyen megtalálhatja a maga számára ideális lehetőségeket, legyen szó a legmagasabb színvonalú luxusról.

 

TULAJDONSÁGOK

A SZOMSZÉDOK
Terézváros lakói változatosak, több, generációk óta itt élő család van, így az idősebb korosztály is képviselve van. Sok külföldi is él erre, a látnivalóknak és központiságának köszönhetően sok turista is itt száll meg. Emellett több lakás albérletként funkcionál, így fiatalok, egyetemisták is megtalálhatóak a kerületben.

MIT VÁRHATSZ EL
A megközelíthetőség és az elérhetőség Terézváros egyik legnagyobb előnye. Pezsgő városi élet és nyugodt, zöld utcák, környékek váltakozása jellemzi Terézvárost.

ÉLETSTÍLUS
Tökéletes választás azoknak, akik a nyüzsgés és a nyugalom közötti határon szeretnek mozogni. Bárok, üzletek, éttermek százai találhatóak meg itt, a magas színvonalú kulturális élet szintén garantált. De sok csendes környék, park, piac és különleges, művészies bolt is megtalálható itt.

MIT NE VÁRJ EL
A Terézváros több környéke is bárokkal, szórakozóhelyekkel teli, így a csend, főleg nyáron nem garantált. Emellett a forgalom a csomópontok környékén nagy tud lenni, nem a legideálisabb a mindennapos autóhasználatra.

AZ INGATLAN PIAC
A város egyik legdrágább kerülete, kedvelt befektetési célpontja hazai és külföldi ingatlanfejlesztőknek, befektetni vágyóknak.

AMIVEL SZERELEMBE ESEL
Terézváros egy olyan egyedi, vibráló, izgalmas kerülete Budapestnek, ahol az igazi európai nagyvárosi élet élményt megtapasztalhatod.

Lokáció

 

A VI. kerület Budapest központjában helyezkedik el, az V., XIII., XIV., VII. kerületek határolják.

A VI. Kerület városrészei

Tudj meg mindent a VI. kerület városrészeiről és találd meg a neked megfelelőt.

Ingatlant keresek a VI. kerületben